Albums

1. Peddelen door de Biesbosch
  2. Groetjes van ons!!!
  3. Welkom terug!!
  4. Dag!!

Een dikke grijns op hun kop!

Hun bruine gezichten steken scherp af tegen het witte van de sneeuw. Rood van 't ski-juffen-pak, rood van de duizenden cherrytomaatjes in de wrap-kip. Crans-Montana, we love you!

32 foto’s

5. Sanquin Zaandam - Expo 01-01-2019 / 30-03-2019
  6. Doei & Groetjes!

Diving into 2019!

Zon, een warme bries, regen, wind of sneeuw. Op wielen of met een balkon. 365 nieuwe dagen... kom maar op! Wij zijn er natuurlijk klaar voor.

24 foto’s

7. Groetjes!
  8. Welkom in onze camper!

Wat doen jullie nou hier?!

Pff...praatjesmakers! "Wij gaan 1 jaar weg met de camper!", zijn ze nu alweer terug. Maar wel met alleen maar goed nieuws en prachtige ideeën :P

8 foto’s

9. Carpe Diem!!!

Visite! Wij hadden heul veul visite!

"Zitten jullie niet te veel op elkaars lip?", een vraag die wij regelmatig krijgen. Nèh, met z'n 2-en is makkie te doen.... vooral wanneer er net iemand op bezoek is geweest ;P

61 foto’s

10. Video #1: Lex in Freiburg!

Balkannie wel of Balkannie nie?

Blijkbaar weet het beheer van de Reislogger-website niet eens dat Kosovo hartstikke onafhankelijk is. En ook niet dat je Macedonië niet alleen Macedonië hoort te noemen. Wij wijsneuzen weten zulke dingen inmiddels :P

57 foto’s

11. Caro de Kip komt even binnen

Albanië - in 't echt nog veel mooier

Wij reizen niet door de lens van onze camera. Zonnebrilletje past beter bij ons. En de pure natuur van Albanië heeft toch geen filter nodig.

31 foto’s

12. Local Lunch in Albanië

Hoe 'n laatste dag in 'n laatste (feest)week veranderde

Naar het schijnt is het Italiaanse volkje niet zo snel. Zij nemen de tijd... gek dat die tijd dan wel als 'n razende voorbij vliegt. 1 dag veranderde in 1 week maar voelde als 1 dag.

37 foto’s

13. Tádá, nieuwe koffer! @pdeg

Hoge vulkanen, diepe valleien

Wat ga je doen als je broer er is? Uh... alles!! Niet vergeten alles op film te zetten!

34 foto’s

14. Hiken naar Cava Grande Paradise

Time flies when you celebrate holidays!

De ene dag is de Merrie 'n smart, de andere dag 'n topmodel. Enig idee hoe het voelt om 'n gepocheerd ei te zijn?

34 foto’s

15. Kerk in Napoli

Van de regen in de verfspetters!

Repareert Paul het dak tegen de nattigheid, vergeet hij het dakraam dicht te doen wanneer het van de lucht giet. No problemo! Het zonnetje schijnt inmiddels weer en Wolferine van de strandtent valt bijna flauw zo mooi vindt hij PdeG's ontwerp voor…

27 foto’s

16. #campinglife

We love kunstgeschiedenis!

Helemaal warmlopen bij het zien van werken van eeuwenoude grootmeesters en het zweet van je gezicht wissen wanneer de berg toch hoger blijkt dan gedacht.

32 foto’s

17. Venetië (16)

Milanese Maffiosi & Verrassend Venetië

Waar wij zelf soms denken dat onze Merrie 'n tankwagen is, blijkt het niet anders dan 'n Ferrari. Zowel onze bos met sleutels als onze verzameling spanbanden groeit gestaag.

23 foto’s

18. 41.   @ Zwitserse Alpen

Die Deutsche Umweltzone

Net wanneer je begint te denken dat de sneeuw op de bergen nep is, het wijnseizoen nooit gaat beginnen en onze camper niet van rijden houdt. Blijkt het allemaal anders! :D

40 foto’s

19. Paul op 't dak

Kit, kit & nog veel meer kit

Aan je handen, onder je schoenen en zelf in ons haar. The KnightRider is er niks bij. KIT!! Op kamertemperatuur en met 'n plantenspuit erbij. Met Dreft, maar zonder citroen.

16 foto’s